مشاوره حقوقی رایگان - اراضی

باسلام و عرض خسته نباشید
حدود 30سال پیش ما یک زمینی را خریداری کرده ایم و سند اراضی در دادگاه صالحه وجود دارد.
حدود یک ماه پیش فروشنده از ما به دلیل پس گرفتن اراضی و به معنی دیگر نفروختن به ما شکایت کرده در اون قولنامه نام سه شاهد ذکر شده و سه شاهد در قید حیات هستن.
دو تن از شاهد ها روز دادگاه به دادگاه صالحه مراجعه کرده و نسبت به فروش زمین شهادت داده اند. و در گام اول دادگاه صالحه به نفع ما رای داده اند
حال طرف مقابل ما از طریق دادگاه تجدید نظر شکایت کرده و یکی از همسایه هاشون رو اورده برای شهادت به نظرتون این شهادت درسته یا خیر؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام معمولاً دادگاه اسناد مکتوب را به شهادت شهود رجحان می دهد..... البته ما از مفاد شهادت داده نشده در داگاه بی خبریم و معلوم نیست این شهادت حاوی چه مطلبی است؟