مشاوره حقوقی رایگان - فریب در ازدواج

سلام.بنده 1/5ساله ک ازدواج کردم و تو این مدت نتونستم هیچگونه رابطه ای با همسرم بگیرم ب دلیل مشکل ایشون.علی رغم اصرار بنده هر سری ک ب دکتر میرفتن ب من دروغ میگفتن ک چیزی نیس.حالا تقریبا 1_2ماه پیش ک ب اصرار خودم بردمش دکتر متوجه شدم هم سرطان سینه دارن هم بیماری عصبی و بیماری واژینیسموس ک این بیماری مانع رابطه میشه. حالا می‌خوام بدونم میتونم ب عنوان فریب در ازدواج ازشون شکایت کنم ممنونم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اول اظهارنامه فسخ عقد نکاح بعد دادخواست تایید فسخ عقد نکاح بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات به عنوان عیوبی که مانع عمل زناشویی بشه می توانید شکایت کنید.
موفق باشید.