مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم زوجیت

خانمی هستم 35 ساله چهار سال قبل خواستگاری داشتم جهت آشنایی بیشتر و شناخت بصورت پنهانی صیغه عقد موقت شش ماهه توسط آقای خواستگار شدم و در این مدت عقد ازاله بکارت شدم و باتوجه به شناخت از ازدواج دایم با ایشان منصرف شدم سال گذشته خرداد 96 نامبرده دادخواست اثبات زوجیت داده و سه جلسه دادگاه تشکیل شد و رای به اثبات زوجیت دایم داده شد که مورخه 97/1/19 به اینجانب ابلاغ گردیده است, در این بررسی هیچ گونه عقد نامه عادی نیز وجود نداشته اما این فرد شیاد سه نفر از دوستانش یک آقا و دو خانم را به دادگاه و شهادت دروغ دادند که ما شاهد عقد نبوده ایم اما از روابط این دو فهمیدیم که این دو زن و شوهر هستند و هزاران دروغ دیگر, لازم بذکر است که این آقا دارای دوسابقه کیفری و زندان رفته و یک سابقه طلاق است, باتوجه به مطالب فوق مرا راهنمایی کنید که چگونه به این رای اعتراض کنم. با تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام..کار شما نیست باید وکیل بگیری...و پرونده را بخونه..همین جوری نمیشه حرف زد

یک وکیل

سلام
امکان مشاهده مدارک و اسنادتان و ملاقات حضوری برایتان وجود دارد تا بتوان کمک نمود
در صورت تمایل در پروفایلم پیغام بگذارید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال با وجود اینکه دوشیزه بوده اید و جهت انعقاد عقد موقت شرعی شفاهی نیازمند اذن پدر و جدپدری خود بوده اید و احتمالاً بدون اجازه پدر و جدپدری خود مبادرت به انعقاد عقد غیرنافذ نموده اید که محل بحث و اشکال است و سپس در مدت عقد موقت با شوهر موقت خود مبادرت به برقراری رابطه زناشویی نموده اید و پس از انقضاء مدت از اینکه مبادرت به انعقاد عقد دائم رسمی نمائید به دلیل شناخت بیشتر از خلقیات و رفتار شوهرتان پشیمان شده و سرباز زده اید ! به هر حال شما در این رابطه زناشویی با برقراری رابطه جنسی و ازاله بکارت متحمل خسارات روحی و روانی شده اید و باصطلاح عوام دیگر دوشیزه نیستید و عدم ازدواج دائم با شوهرتان با شرط گرفتن اختیار حق طلاق و دریافت مهر المثل یا مهرالمسمی از دو سر به ضرر شماست . توصیه اکید اینجانب به شما اینست حتماً در حوزه قضایی خود از خدمات حقوقی وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه بهرمند شوید تا بیش از این ضرر نمائید هر چند که الآن هم کمی دیر شده ولی اخذ نتیجه صد در صد منتفی نیست .