مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس شخصی

با سلام و خسته نباشید من پسرم و از طریق یک برنامه با دختری آشنا شدم و صحبت کردیم بعد از من عکس برهنه با چهره واضح خواست من هم اشتباه کردم و فرستادم الان به من میگه عکسات رو فردا میدم پلیس فتا التماسش کردم ولی قبول نمیکند و من خیلی ترسیدم و امتحاناتم هم نزدیکه و میترسم کار دستم بده تو سن کم و میترسم خانوادم بفهمن و آبروریزی بشه خواستم بدونم میتونه شکایت کنه این موضوع داره عذابم میده ولی به خودم گفتم تا عمر دارم دست به همچین کاری نمیزنم و توبه کردم همین خواهشاً جوابم رو بدید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌توانید شکایت کنید شما پیام بدهید که از شما شکایت خواهم کرد