مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن عکس مستهجن

سلام من پسرم و 17 سالمه

یک سال پیش، با دختری توی تلگرام اشنا شدم و ایشون از من درخواست کرد تا عکسی برهنه از کل بدنم با صورتم به صورت واضح بفرستم و منم متاسفانه این کار رو کردم .
بعد ایشون گفت که ابروتو میبرم و ....
منم ازش خواهش کردم که نکنه و به ظاهر قبول کرد
این فرد هیچ مشخصات دقیقی از نام و نشانی من ندارن . میخواستم ببینم ممکنه که به پلیس فتا گزارش داده باشه و عکس رو داده باشه ؟ در این صورت چه مشکلی برای من پیش میاد ؟
من امسال کنکور دارم و این قضیه شده عذابم و کابوسم . خوااهش میکنم کمکم کنید . من همه ی چتا و ... پاک کردم و هیچ مدرکی از این فرد ندارم . تلگرامم دیلیت اکانت کردم و گوشیمو عوض کردم . میتونم ادعا کنم که فردی دیگه این عکس رو برای ایشون فرستاده؟

پاسخ ها :

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام اگر شکایتی علیه شما شده بود حتما به شما ابلاغ می شد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایتی کرده بود تا ابلاغ میشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در خصوص سوال اول مشکلی برای شما نیست
نگران نباشید پخش کردن عکس حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اون دختر به هیچ عنوان نمی تواند برای شما مشکلی پیش بیاره و به نظر بنده به هیچ عنوان از شما شکایت نخواهد کرد و جای نگرانی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی جای نگرانی برای شما وجود ندارد و اتفاقی هم نمی افتد چون اگر این خانم قرار بود کاری بکند تا الان کرده بود به زندگی و درس و مشق خودتان برسید و سعی کنید دیگر هیچ وقت تحت هیچ شرایطی از این کارها نکنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اقدامی نمی توانند بدون مشخصات شما انجام دهمد...

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ادعایی بیش نبوده نگران نباشید

ضمن اینکه انتشار حریم خصوصی افراد خودش جرم است و از باب تهدید قصد اخاذی داشته که اینجور افرادی نهایت تلاششان همین تهدید است و بس ادامه نمی دهند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توبه نماييد
و به درس و بحث و كنكور بپردازيد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به توجه به عدم دسترسی به مشخصات شما جای نگرانی نیست و حتی درصورت ادامه تهدید و یا انتشار تصاویر شما می توانید علیه ایشان شکایت نمایید