مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارسال یک پرونده از یک شعبه یه شعبه دیگری در استان دیگه

با سلام. مدت زمان ارسال یک پرونده کیفری کلاهبرداری که بدلیل وقوع جرم اولیه در استان یزد صورت گرفته دادگاه جنوب کرمان قرار عدم صلاحیت به صلاحیت دادگاه یزد صادر کرده الان پرونده حدود سه هفته است که پست اونو ارسال کرده منتها هنوز هیچ خبری نیست چقدر مگه زمان میبره تا از یک استان به استان دیگه ارسال بشه آیا پیامک هم میاد برام باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر بمانید، ارسال وثبت پرونده کمی زمان می برد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌شود می‌بایست منتظر بمانید