مشاوره حقوقی رایگان - واریز نکردن حق بیمه ماهانه

سلام و عرض ادب
همسرم به عنوان راننده شرکتی مشغول بکار هست و هر سال یک شرکت طرف قرارداد با همسرم و بقیه رانندگان میشود اما متاسفانه یک شرکت هست که هرسالی وارد کار میشود حداقل 6ماه حق بیمه را واریز نمیکند مثلا سال 98.هشت ماه بیمه واریز نکرده و سال 1400.هفت ماه و متاسفانه برج 7/8/9 امسال راهم تاکنون واریز نکرده ... و سوالم از شما دوستان این است که ایا میتوانم از این شرکت بابت سالهای قبل هم شاکی شوم چون حتی عنوان شغلی همسرم راهم درست درج نمیکند؟؟؟
و اینکه همسرم حقوقی که دریافت میکند از طرف شرکت بوده و مشخص میشود حق بیمه کم شده و الباقی حقوق واریز میشود یا حتی چند روز سرکار بوده ایا میتوانم از پرینت بعنوان مدرک استفاده کنم؟؟
ممنون و تشکر از راهنمایی شما