مشاوره حقوقی رایگان - عدم توجه کارفرما به حکم اداره کار

با سلام و خسته نباشید. من حکم گرفتم از اداره کار برای بیمه و بردم تامین اجتماعی و فیش هم صادر شده ولی الان 10 ماهه که کارفرما فیش رو پرداخت نمیکنه و اتفاقا لیست هم رد میکنه و لیست خودش رو پرداخت میکنه ولی فیش من رو پرداخت نمیکنه. ضمنا یک نامه هم تامین اجتماعی بهم داده خطاب به شعبه دادگاه با این عنوان که کارفرما بیمه را پرداخت نمیکنه خوب حالا ظاهرا باید طرح دعوی کنم . خواستم بدونم با چه عنوان قضایی و چه متنی این کار را انجام بدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رای از هییت تشخیص یا هییت حل اختلاف اداره کار به نفع شما صادر شده باید ببری دادگاه حقوقی درخواست صدور اجراییه بدهی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست توقیف اموال کارفرما و حسابهای بانکی کارفرما را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اجرائیه بدهید و از طریق اجرای احکام پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می بایست حسابهای بانکی کارفرما استعلام شود و امکان توقیف اموال او نیز وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود پیگیری کنید جریمه خواهند شد به تامین اجتماعی مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید هم از طریق تامین اجتماعی و هم از طریق محاکم قضایی اقدام نمائید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اجرای احکام دادگاه ها اقدام ننایید