مشاوره حقوقی رایگان - نزاع

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز بنده چند روز پیش داخل پارک نشسته بودم تنها ک بعد گذشت ی رب دونفر ب قصد دعوا ب من حمله ور شدن بنده هم چاره ای جز دفاع نداشتم و با چاقو ب دست یکی از آنها زدم حالا میخواستم بدونم آیا کار من دفاع از خود بوده یا ن و چه می‌شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر عدم شمول دفاع مشروع است باید بررسی شود تا ببینیم دفاع با حمله تناسب داشته است و....