مشاوره حقوقی رایگان - توهین. افترا

سلام

با فردی قراردادی داشتیم پس از مدتی متوجه اشکال قرارداد شدیم شکایتی تحت عنوان ربا از وی کردیم که در دادگاه اعلام شد خرید و فروش بوده و ربا نیست، پس از این رای، فرد مقابل شکایتی با عنوان توهین و افترا (بابت تهمت ربا) علیه ما صورت داد که دادگاه به استناد به مواد 100_104_265_270_13 قرار موقوفی تعقیب صادر نمود و به شاکی 10 روز فرصت اعتراض داد
آیا باید در این مدت ما (مشتکی عنهم) کاری صورت بدهیم ؟
آیا در این مدت 10 روزه برای اعتراض احتمال تغییر رای وجود دارد؟

با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.خیر .بعید است.یاالله

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اول ، مشتکی عنهم لازم نیست اقدام خاصی انجام دهند و اگر قرار مطابق مدارک یا ادله قانونی در پرونده و قانون اصدار یافته باشد در صورت اعتراض تأیید و ابرام خواهد شد .