مشاوره حقوقی رایگان - جراحی دیسک کمر و درصد جانبازی

با عرض سلام و ادب
بنده دوازده سال پیش در حین خدمت بعد از هشت ماه خدمت دچار فتق بین مهره ای و بیحسی اندام تحتانی شدم که به صورت اورژانسی به بیمارستان ارتش اعزام شدم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم آن زمان فقط معافیت گرفتم اما حالا نه میتونم کار کنم نه راه برم لنگ شدم و دیسکم به پای دیگم زده و زندگی برام سخت شده آیا میتونم جهت از کار افتادگی و جانبازی اقدام کنم در ضمن در صورت سانحه ای که کپی آن در دستم دارم نوشته بر اثر بلند کردن جسم سنگین گالن در حین خدمت وظیفه
با تشکر از لطفتون در پناه امام زمان (ع)باشید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با پیگیری می تواننید از کار افتادگی دریافت کنید.یاالله