مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن صورت سانحه حادثه

سلام و احترام. بنده در سال 76 بعلت آسیب شنوایی در میدان تیر دچار حادثه شنوایی شدم و یگان خدمتی من بعلت سهل انگاری صورت سانحه را تشکیل نداده و فقط با برگ اعزام به بهداری منتقل و سپس به بیمارستان تهران منتقل و چند روز بستری و با یک هفته مرخصی ترخیص شدم. الان بعد از بیست سال دچار کاهش شنوایی شدید از ناحیه هر دو گوش شده و با توجه به مقایسه نوار گوش بیمارستان آن زمان و هم اکنون و گواهی پزشکی احتمال آسیب بیشتر هم میرود، لذا اقدام نموده و تمامی مدارک را جمع‌آوری کرده ام خواستم ببینم باید چکار کنم و آیا به نتیجه میرسم یا خیر؟ و چیزی به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است این موضوع را از طریق سازمان نظام وظیفه به نحو حضوری پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید و باید بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا با ارسال اظهارنامه از نظام وظیفه بخواهید بمورد شما رسیدگی کنند
و اگر پاسخ ندادند از طریق دیوان عدالت