مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند ملک

حیاطی دارم که در زمان خریدم در قولنامه قید کردم تا پدر و مادرم در قید حیات باشند در تصرف آنها باشد در همان زمان اداره ثبت با شهادت دو نفر که گفتن تصرف پدرم هست سند زده به نام پدرم الان بعد از فوت پدر و مادرم 7 نفر وارث هست که دو نفرشان می‌گویند ما سهم می‌خواهیم بقیه شهادت میدهند که حیاط مال من هست مبایعه نامه هم به نام خودم هست لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

باید دادخواست اثبات بیع و ابطال سند رسمی و سایر خواسته های مرتبط را مطرح نمایید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مالکیت خویش ا از طریق طرح دعوی به اثبات برسانید