مشاوره حقوقی رایگان - حضور در کلانتری

سلام
چند روز با یکی اختلاف ملکی داشتم
سر زمين حرفمون شد با همدیگر و خلاصه بعد از چند روز از کلانتری بهمون زنگ زدن که شما بايد بيایید كلانتری بابت شكایت اقای Xخلاصه ما توجهی بهش نکردیم گفتم هیچ ابلاغی برای ما نيومده گفت بله نامه خانواده شما تحویل گرفتن امضا کرده
در صورتی که روز بعد نامه رسيد دست ما که وقتش تمام شده بود کلانتری برده سوپر مارکت محل تحویل کرده نامه هم از طرف خود کلانتری هست نه دادگاه یا دادسریی جایی گفت نیایی جلب میشی الان ما باید بریم کلانتری یا كه منتظر پیامک ثنا و يا احضاریه معتبر از طرف دادسرا باشیم