مشاوره حقوقی رایگان - انفصال از خدمت

سلام و خسته نباشید
بنده کارمند اداره دولتی بودم به جرم رشوه به پنج سال انفصال محکوم شده ام و یکسال از مجازاتم گذشته چجوری میتوانم اقدام کنم که انفصال پنج ساله ام را کمتر کنند و زودتر از پنج سال به محل کار برگردم ؟
ممنون میشوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مشخص گردد که مجازات انفصال از خدمت ، به عنوان مجازات اصلی بوده است یا مجازات تکمیلی یا مجازات تبعی

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات استخدامی امور اداری تامین اجتماعی شهرداری و اداره کار و نظام وظیفه خارج از تخصص است