مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل واریز وجه سرقتی

با سلام. من از طریق سایت درج آگهی با یک آگهی خرید ارز شروع به همکاری کردم شماره کارتم رادراختیارشان گذاشتم وباکارت بنده کار میکردن الان یک 10روزی میشه حساب های من مسدودشده یک نفردیگه که با اینها همکاری میکرده تماس گرفت وگفت این ها پول هاروازحسابهای دزدی برای ما واریزمیکردن ایاالان برای من هم مشکلی پیش میاد من چندین بارازشون پرسیدم گفتن کارما ازلحاظ قانونی مشکلی نداره من یک زن خانه دارم با3تابچه میترسم آبروریزی بشه برام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر حساب خود را اجاره داده‌اید و در اینجا حساب‌های شما مسدود خواهد شد و در مقابل طرف مقابل مسئول خواهید بود