مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل توسط همسر

با سلام همسر بنده وقتی از طلاق حرف میزنم تهدید به قتل می‌کنه که اگر طلاق بگیری میکشمت ، و من از تهدید کردنش چند تا ویدیو دارم حین تهدید ، میتونم با ویدیو ها شکایت کنم؟ و مجازاتش چی هست؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله فیلم قابل استناد است و میتونید به جرم تهدید به قتل شکایت خودتون رو مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی شکایت نمایید اما می‌بایست مشخص شود که در انتها چه قصدی دارید