مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش ملک

من یک واحد پیش فروش انجام دادم تو بنگاه قرارداد و قطعی نوشته برام و این که پولش رو توافقی نوشتن اولین کارم بود به خاطر اون بنگاه نرفته بودم بعد از پول پرداختی فقط درطول 26 ماه 94 میلیون پرداخت کردند و دیگر پولی ندادند و الان بعداز 26 ماه امده میگه واحد من رو بده پولت رو بدهم اون هم ملک تموم شده قیمتش شده 5 برابر چطور میتونم فسخ بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. می بایست اسناد ومدارک بررسی گردد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر حق فسخ نداشته باشید امکان فسخ از جانب شما نخواهد بود ولی شما هم می توانید اقدامات متععددی انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد و جزئیات مندرج در قرارداد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا قرارداد شما حائز اهمیت است که می‌بایست بررسی شود در صورت داشتن حق فسخ می‌توانید اقدام نمایید