مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد پیش فروش ملک

باسلام
با سلام.
بنده در انتهای سال 98 یک آپارتمان به صورت پیش فروش خریداری کردم که هم اکنون از تاریخ تحویل آن قرارداد یک سال میگذرد و برای هر روز تاخیر 350 هزار تومان جریمه روزانه در نظر گرفته شده است. یکی از چک های ارائه شده دو ماه پس از تاریخ تحویل آپارتمان به مبلغ بسیار کمی حدود 17 میلیون بوده است که تنها تاریخ آن چک در متن قراداد توسط بنگاه آورده شده بود ( اشاره ای به دو ماه پس از تحویل ننموده است ) را به علت این که سازنده به تعهد خود عمل نکرده بودند با ایشان صحبت شد که بعد از تحویل وصول شود و متاسفانه سازنده بدون اطلاع چک را برگشت زدند الان با توجه به این که بارها سعی بر مذاکره با سازنده شده است و دو مرتبه اظهارنامه برای ایشان ارسال شده است ایشان هیچ تاریخ دقیقی برای تحویل اعلام نمیکنند و همچنین میگویند هیچ جریمه تاخیری بابت یک سال حاضر به پرداخت نیستند چون چک دو ماه پس از تحویل پاس نشده است، ایشان میتوانند حتی قرارداد را فسخ کنند.
در حالی که سازنده 90 درصد پول پیش فروش را قبل از تاریخ تحویل اخذ کرده اند و مبلغ چک دو ماه پس از تحویل از خسارت دو ماه ایشان هم کمتر است. آیا میتوانند فسخ کنند و این که آیا میتوانم برای گرفتن خسارت اقدام کنم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
قرارداد باید بررسی گردد الزام به انجام تعهد طرح نمایید
با توجه به عدم تحویل در موعد مقرر و ارسال اظهارنامه خسارت قابل مطالبه می باشد