مشاوره حقوقی رایگان - اعسار بدهکار

با سلام بنده شاکی یک پرونده هستم که در دادگاه طرف مقابل محکوم به پرداخت 180 میلیون شده. که ایشون به علت مراجعه نکردن به دادگاه حکم جلب صادر شده. و بعد گرفتن محکوم و اعزام به زندان حکم مختومه شدن پرونده صادر شد و نامه آزادی زندانی به زندان از طرف دادگاه زده شد به علت اجرای حکم.
اما به فاصله 2 روز بعد از اجرای حکم ابلاغیه جهت اعسار آمده برای بنده لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
محکوم علیه با سپردن وثیقه از زندان آزاد شده است
و شما باید به اجرای احکام مراجعه و درخواست ‌مزایده وثیقه را نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر ایشان اعسار داده باشد با پرداخت پیش قسط آزاد خواهد شد

اما ابلاغیه جلسه اعسار نیز می‌بایست برای شما ارسال می‌شد حضوراً پیگیری نمایید