مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد بعد از رد اعسار

با سلام.من از کسی پول طلب دارم طرفم یک بار افتاد زندان و اعسار زد پذیرفته شد و من تجدید نظر زدم مورد قبول واقع شد و اعسارش رد شد. سپس رفت برای محاسبه و جواب امده و حکم جلب گرفته ام و بلافاصله طرفم اعسار زده ، ایا چون یکبار اعسار زده و رد شده میتونه بازم اعسار روی همین پرونده بزنه. سپاس

پاسخ ها :

یاور جهاندیده

جناب آقای یاور جهاندیده :

با توجه به اینکه اعسار امری حادت و وابسته به وضعیت مالی شخص می باشد طرح دعوی اعسار مجدد امکانپذیر می باشد.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امکان طرح دادخواست اعسار هست ولی اعسار دوم مانع از صدور و اجرای حکم جلب نخواهد بود. در واقع عملیات اجرایی ادامه خواهد یافت تا نتیجه دادخواست مشخص شود.