مشاوره حقوقی رایگان - جواب کارشناسی خط و امضا

سلام خسته نباشید. بنده از برادره ناتنی ام بابت جعل امضا و اثر انگشت پدره مرحوممان مبنی بر فروش زمین کشاورزی در یک مبایعه نامه عادی به برادرم شکایت کردم و پرونده به کارشناسی خط ارائه شد و کارشناس هم از دو نفرمان امضا و اثر انگشت قدیم و جدید پدرمان را خواستار شد. اما متاسفانه تمام اسناد و مدارکها در خانه پدری مان دست برادرم و خواهرانش میباشد. و من نتوانستم مدرکی که پدرم امضا و اثر انگشت داره را پیدا و ارائه کنم، آیا در جواب کارشناسی که آمده به ضررم بوده است؟ و جواب کارشناس هم آمده این است که اثر انگشت مطابقت داره و امضا با تشابهاته زیادی که داره مثبت میباشد. منظور از تشابهات زیادی چیست؟ و آیا من به جواب اعتراض کنم
و پرونده به هیئت سه نفره ارجاع داده شود آیا امیدی است که کارشناس اشتباهی کرده باشد یا نه؟ (سپاسگذارم)

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام من اعتراض زدم و درخواست من از کارشناسها به شرح ذیل میباشد 1_نمونه امضا و اثر انگشت مرحوم‌پدرم 2_امضا شاهدهایی که زیر مباینامه را امضا زدن 3_تقدم وتاخیر
آیا در این اعتزاضی که قاضی دستور داده اگر کسی به جای شاهدی امضا زده باشد توسط کارشناسان مشخص میشود یا من باید درخواست دیگری هم اعلام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام شما اعتراض كن تا به هيات ٣ نفره ارجاع بشه و بخواه اسناد ثبت احوال و دفتر ازدواج رو ببينن و اثر انگشت ايشون رو بررسي كنن