مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمینی که مقداری از آن در طرح تفصیلی شهرداری قرار گرفته.

با سلام
اینجانب سه ماه پیش زمینی را به مساحت 283 متر خریداری کرده ام که سند تک برگ نیز دارد ولی وقتی برای گرفتن پروانه به شهرداری مراجعه کردم متوجه شدم که حدود 50 متر از زمین در طرح شهرداری واقع شده است. در قولنامه قید شده است که ادعای شخصی یا دولتی به عهده فروشنده است. چطور میتوانم حق خود را بگیرم آیا ارش به من تعلق میگیرد. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

با سلام البته من مبایعه نامه خیلس مهم است با توضیح شما میتوانید توافق کنید یا با طرح دعوی در دادگاه عمومی یه حق خود برسید در صورت تمایل میتوانید مدارک خود برای مشاوره واتساپ کنید
09128392135 کمالی