مشاوره حقوقی رایگان - امكان ساختن يک محدوده 4 متر مربعی با لوله اسكافلد در حياط

سلام
آيا امكان دارد كه در گوشه يک حياط مشاع دارای محدوده 100 متری كه پشت آپارتمان ميباشد با توافق اهالی يک محدوده چهار متری محصور با لوله و داربست ايجاد نمود ؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر همه مالکین توافق کنند بله
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به نظر نمی رسد مشکلی وجود داشته باشد چون توافق همسایه ها جلب شده و شهرداری نیز هر زمان که ایراد بگیرد با کمترین هزینه می توانید سازه موقت را جمع آوری نمایید.