مشاوره حقوقی رایگان - بازی کودکان در حیاط آپارتمان

سلام و عرض ادب
ساکن آپارتمان 40 واحدی هستم. مدیر ساختمان طبق نامه ای اعلام کرده که چون در اساسنامه جایی برای بازی و اتاق فکر کودکان تعریف نشده و به علت لوکس بودن ساختمان ، کودکان اجازه بازی در حیاط را ندارند. میخواستم بدونم قانون استفاده از حیاط چی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
استفاده متعارف بدون مزاحمت برای سایرین

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
استفاده متعارف و بدون ایجاد مزاحمت منعی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بچه ها اجازه بازی دارند و اساسنامه خلاف قانون و شرع وضع شده و قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بچه ها در حد متعارف می توانند بازی کنند ولی اگر صدای بچه ها باعث مزاحمت ساکنین شود در این صورت نباید مزاحمتی داشته باشند.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید