مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارگری که رای هیات تشخیص به نفعش میباشد در صورت اعتراض الکی و یا هر بهانه دیگری مبلغ دادنامه کسر میشود؟

سلام.
اگر کارگری رای هیات تشخیص به نفع وی باشد و دلش بخواهد به رای هیات تشخیص اعتراض کند ایا در این صورت هیات حل اختلاف میتواند بهانه جویی و بهانه تراشی کند که چرا کارگر رایی که هیات تشخیص به نفعش بوده چرا اعتراض کرده از مبلغ دادنامه کسر کنند؟ (البته لازم به ذکر میباشد که کسر از مبلغ دادنامه توسط هیات حل اختلاف بدلیل اعتراض کارگر حتی الکی یا به هر بهانه دیگری به دادنامه غیرقانونی و غیر اصولی میباشد.)

پاسخ ها :

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

با سلام بستگی به مستندات کار فیلم در مرحله هیات حل اختلاف داره