مشاوره حقوقی رایگان - شیربها بعد از طلاق

سلام روزتون بخیر
ببخشید اگه آقای داماد مبلغ 20 میلیون بابت شیربها برای خرید چند قلم از کالای جهاز به خونواده عروس داده باشه و خونواده عروس با اون مبلغ کالا خریده باشن مثل (فرش_تلویزیون و...) بعد از طلاق اقای داماد میتونه درخواست پس گرفتن شیربها رو بده؟ خونواده عروس باید کالاهایی که با اون مبلغ خریدن رو پس بدن یا مبلغ 20 میلیون پس بدن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درقانون تحت اين عنوان (شير بهاء ) قانوني نداريم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر با آن پول اموال خریداری شده در لیست جهیزیه آمده باشد و زوج امضا کرده باشد ، متعلق به زوجه است.
زوج حقی بر مبلغ شیر بهای داده شده ندارد