مشاوره حقوقی رایگان - جهاز و شیریها

سلام
روز بله برون یه برگه امضا کردیم به عنوان شیربها 4 قلم (تلویزیون.یخچال.ماشین.فرش) و اسمی از نوعش نیاوردیم که در شورا حکم به بنده دادن که این اقلام برای بندست که زوجه در اعتراض خود بسنده به شیربها و اون برگه کردن
1. آیا حکم بدوی خواهد شکست
2. اگه حکم به زوجه دادن چون اسمی از نوع و مارک جنس نیومده هر نوع میتوان داد یا باید اونی که خریداری شده رو بدیم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده شا مطالعه شود و هر سندی در دادگاه قابل به بررسی است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

آنچه توسط عاقد به زوجه تفهیم شده و بر آن اساس زوجه به عاقد وکالت در نکاح داده قابل مطالبه است چه مستند کتبی داشته باشد یا نه
آنچه که به غیر از موضوع تفهیم به زوجه توسط عاقد، در جایی ثبت و امضاء شده است می تواند قابل مطالبه باشد اما امکان ابطال آن نیز با وجود شرایطی هست

در صورت محکومیت، برند و نوع و جنس و به طور کلی نوع متعارف و متوسط ملاک است
نه نوع عالی و نه نوع نامرغوب و ناکارآمد