مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام . گواهی عدم سازش به درخواست زوج صادر شده . با مراجعه به سامانه عدل ایران در قسمت روند پرونده در شعبه صادر کننده ی رای نوشته شده بود" نامه ی وصول رونوشت از طرف دفتر طلاق شماره فلان ثبت شد ". ایا این به معنی است که برای اجرای حکم اقدام شده؟
اگر درخواست اعسار بدن به زمان سه ماهه ی اعتبار گواهی اضاف میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ثبت نامه به معناي اجرای صیغه طلاق نیست در این خصوص می توانید به دفترخانه مراجعه کنید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز