مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج

با سلام و خسته نباشید
ببخشید خواهرم مشکلی با شوهرش داره
و دیروز احضاریه از دادگاه واسش اومده
نوشته در خصوص دعوی (اسم شوهرش)به طرفیت شما مبنی بر صدور گواهی عدم امکان سازش به درخواست زوج در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی در این شعبه حاضر شوید.
این دقیقا چیه
یعنی حکم عدم امکان سازش صادر کرده ؟
یا میخواد الان صادر کنه؟؟
و خواهرم در دادگاه چی باید بگه؟؟؟
خواهشا جواب لطفا در اسرع وقت ممنونم و با تشکر.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جلسه رسیدگی است.
مرد هر زمانی بخواهد می تواند زن را طلاق دهد.
چنانچه زن راضی نیست بیان کند راضی به طلاق نیستم و کلیه حق و حقوقم را میخواهم

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

زوج به دادگاه خانواده مراجعه در خواست طلاق مطرح کرده است .طبق قانون زوج هر موقع اراده کند می تواند برای طلاق زوجه بدون دلیل اقدام کند البته باید کلیه حق و حقوق قانونی زوجه مشخص و پرداخت شود