مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس های شخصی همسرم در اینستاگرام

عرض سلام و ادب و احترام .
خانومه بنده عکس شخصی خودش رو به مدت 5 دقیقه در صفحه استوری اینستاگرام ثبت کرده انتشار داد. ولی به دلایل شئونات اسلامی و ممانعت بنده از آن صفحه بعد 5 دقیقه برداشت. از کاربران فقط 20 نفر دیدن کرده بودن. بعد چند ساعت ! یک نفر از خدا بی خبر ، عکس رو در چندین صفحه ی اینستاگرامی منتشر کرد. و بنده از ایشان که نمی دانم کی هستش شاکی هستم و شکایت دادم.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما گزارش واقعه را داديد سوالي مطرح نكرديد