مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت توسط همسر

با سلام و خسته نباشید
بنده با یکی از آشنایان که فامیل هستن رابطه ای صمیمانه داریم همسرم هنگامی که بنده خواب بودم از متن پیامک‌ها مخفیانه عکس تهیه کرده و اقدام به هتک حرمت بنده کرده و آبروی من رو برده آیا اقدام قانونی میشه کرد؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام غیر از همسر و برادر برادر زاده خواهر زاده محرم نیستید رابطه صمیمی مفهومی ندارد خیر اگر توهینی افترایی صورت گرفته با داشتن مستندات میتوانید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید علیه همسر خود بابت این عمل شکایت نمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت کنید این نیز می‌بایست بررسی شود که چه نسبتی بوده و چه پیام‌هایی رد و بدل شده است