مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت ملکی برای سرمایه‌ گذاری

باسلام و درود. من در یک شرکت ساخت ویلا در شمال می خواهم سرمایه‌گذاری کنم و سرمایه پذیر گفته ضمانت ملکی میدهد .

سوال من این است که :ضمانت ملکی اگر در رهن رفتن سند باشد ، آیا در صورت عدم پرداخت سودها در زمان مقرر ، قابل فروش فوری می‌باشد یا اینکه مراحل حقوقی دارد و چقدر زمان میبرد؟ مشکلات ضمانت رهنی چیست ؟
در صورت مشکل بودن ضمانت رهنی ملک ، امکان به نام زدن قطعی سند ملک برای سرمایه‌گذاری میسر و مناسب می‌باشد ؟
با تشکر از توجه و پاسخ شما عزیزان دانشور

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند رهنی به صورت قانونی و درست تنظیم شده باشد تضمین خوبی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که طبق مفاد قرارداد عمل نشود ملکی که جهت ضمانت است از طریق دادگاه به ملکیت سرمایه‌گذار درخواهد آمد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش مال رهنی شرایط خاص خود را دارد و بسته به اینکه سند رهنی در دفترخانه تنظیم شود یا عادی باشد اقدامات متفاوتی جهت وصول لازم هست جهت راهنمایی با وکلا سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در این خصوص می‌بایست یک توافق‌نامه و یک قرارداد خوب و قوی تنظیم نمایید چرا که سند در هر لحظه قابلیت انتقال از جانب مالک دارد