مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب ضامن زندانی

سلام
ضامن یک زندانی شده ام که به مرخصی بیاید ولی بعد اتمام مرخصی به زندان برنگشت، ودادگاه تمام حسابهای من را مسدود کرد،و من به دادگاه مراجعه کردم که حقوقم را به خاطر خانواده ام 1/3یا 1/4 کسر کند ولی اصلا به حرفهای من اعتنا نکردند
آیا این کار قانونی است؟ و دادگاه میتواند همه حسابهایم را مسدود کند؟
پس تکلیف خانواده چه میشود؟
اگر راهی برای اعتراض دارد لطفا راهنمایی کنید،ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال شما ضامن یک زندانی شده‌اید و بایستی به تعهدات خود عمل نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اعتراض خود را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمام حساب‌های شما مسدود میشود شما تمام حقوق خود را به عنوان ضمانت معرفی کردید