مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت انحصار وراثت

من درخواست مهریه دادم ومادر همسرم پارسال فوت کردن و دو ملک از ایشان مونده من به عنوان عروس این خانواده چطور میتونم درخواست رونوشت انحصار وراثت کنم پرونده من در ثبت اجرای اسناد است وفعلا مختومه نشده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف درخواست خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انحصار وراثت ارتباطی به مهریه ندارد؛ چرا که در گواهی انحصار وراثت تنها وراث احصاء شده‌اند. بنابراین توصیه بر این است که ماترک مادر همسرتان را توقیف کنید تا سهم‌الارث همسرتان بدین واسطه توقیف شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شورای حل اختلافمحل اقامت متوفی مراجعه کنید و به عنوان ذینفع تقاضای دستور صدور کپی رونوشت مشابه اصل بدهید