مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حساب بانکی همسر برای مهریه

سلام
برا مهریه چند تا از حساب های همسرم رو مسدود کردم برا مابقی حسابها میتوان مسدود نکرد اما از قاضی درخواست استعلام کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
استعلام به نظر انجام نمی دهد.
شما فعلاً می توانید توقیف کنید و اگر اموال نداشت می توانید حکم جلب بگیرید
اگر زوج دا‌دخواست اعسار داد و مدعی شد اموالی جهت پرداخت مهریه ندارد در این صورت شما می توانید درخواست گردش حساب بانکی زوج را بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما می‌توانید از اجرای احکام درخواست دهید تا حساب‌هایی که مد نظرتان هست مسدود شود