مشاوره حقوقی رایگان - ساخت مجدد دیوار تخریب شده توسط جهاد

من یه زمین 1000 متری کشاورزی دارم که چند سال پیش دیوارکشی کردم و جهاد تخریب کرد ولی من بازم هم بدون مصالح بلوک‌ها به صورت خشکه رو هم چیدم و الان سه سال میگذره آیا اگه بعد از سه سال و گرفتن عکس هوایی بتونم مجددا دیوار کشی کنم جهاد میتونه شاکی بشه مجددا خراب کنه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همان شرایط پیشین حکم‌فرما باشد احتمال تخریب مجدد از سوی جهاد وجود دارد.