مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام خسته نباشید. پدر من 7000متر زمین داشت که 1000مارش به من رسیده بعد جلوی زمین دیوار داره الان میخوام دورانت دورش دیوار بکشم اگه دیوار بکشم خراب میکنن اگه مجوز نگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد کارشناسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر دقیقی کرد

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با توجه به اینکه زمین اعلامی شما متراژ بالا می باشد و احتمال زیاد کاربری آن مزروعی می باشد دیوار کشی شما غیر قانونی تلقی می گردد و در صورت گزارش به جهاد کشاورزی و احراز تخلف شما نسبت به تخریب آن اقدام می گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً از طریق اداره جهاد کشاورزی نسبت به اخذ مجوز اقدام کنید در غیراینصورت دیوار تخریب خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاً باید از جهات کشاورزی مجوز دریافت نمایید