مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت موجر و قطع کردن انشعابات و باعث بسته شدن محل درامد

با سلام
من یکسال پیش مغازه ای رو اجاره کردم به همراه اب برق گاز تلفن ، بعد از گذشت دوماه تلفن که نداد هیچ برق واب مغازه را هم قطع کرد در صورتی که مغاز محل کسب درامدم بود الان ده ماه است که تعطیل است مغازه من ارایشگاه است و من بیکار شدم بابت تعطیلی مغازه شکایتهای اولیه را کرده ام میخواهم بدانم چه زمانی طول میکشه به نتیجه برسم و نتیجه چه خواهد بود و ایا در مورد خسارتی که به من وارد شده باز هم باید شکایتی بنویسم