مشاوره حقوقی رایگان - فیلتر شکن

با سلام اگه فیلتر شکن جرمه
با استناد به کدام قانون و ماده
اونیک فرمودین 91روز حبس مگه برا هک کردن داده ها نیست؟
پاسخهارو دیدم برام سوالشد همین
سپاس

پاسخ ها :

صمد امیرمنور

سرکار خانم صمد امیرمنور :

سلام فیلتر شکن فی نفسه جرم نیست
استفاده از فیلتر شکن هم جرم نیست
صرفا خرید و فروش فیلتر شکن جرم هستش

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق تصمیم جدید قرار است تولیدکنندگان، فروشندگان و توزیع کنندگان وی پی ان ها و فیلتر شکن‌های غیر مجاز از این پس مشمول مجازات ماده 753 قانون مجازات اسلامی گردیده و در مورد اشخاص حقوقی علاوه بر مجازات مندرج در ماده 753، نسبت به شرکت تجاری یا موسسه متخلف، لغو امتیاز و تعطیلی نیز رقم خواهد خورد. همچنین وزارت ارتباطات و فن آوری اطلاعات مکلف است به طور مستمر نرم افزارهای موضوع این مسئله را شناسایی و از دسترس خارج کرده و متخلفین را به دستگاه قضائی معرفی کند و قوه قضائیه نیز با متخلفین طبق مجازات پیش بینی شده در ماده 753 قانون مجازات اسلامی برخورد خواهد کرد.

در ماده 753 قانون مجازات اسلامی آمده است که هر شخصی که مرتکب تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله نرم افزارهای غیرقانونی شود، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا بیست میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.