مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده فیلتر شکن

از فروشنده ای فیلتر شکن تک کاربره خریداری کردم. بعد از 4 ساعت از خرید، با دو دستگاه بهش متصل شدم و اونها هم حسابم رو مسدود کردن. در عمل برای 4 ساعت اتصال 200 تومن از من گرفتند و پولم رو پس نمیدن. میشه ازشون شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اقدام کنید خرید و فروش فیلتر شکن منع قانونی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خرید و فروش فیلترشکن جرم است و شما نمیتوانید به علت عمل مجرمانه ای که انجام داده اید در محکمه اقامه دعوی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. به اتحاد مربوطه مراجعه کنید