مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت زمین

سلام دوستان بنده قصد دارم قطعه زمینی رو بنام دختر دوساله ام بکنم آیا از نظر قانونی مشکلی نداره؟ و اگر روزی قصد فروش اون رو داشته باشم به چه شکله؟ ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مشکل نداره
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام مشکلی نیست افراد به محض تولد می تواند صاحب حق و حقوق شوند ولی در خصوص قصد فروش اگر فرزند همچنان صغیر باشد باید اجازه فروش رو از دادستان اخذ نمایید