مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری با خدمت سربازی در دوره احتیاط

سلام و خسته نباشید
پدر بنده سال 63 به خدمت سربازی اعزام شدند در ستاد مشترک نیروهای مسلح به مدت 24 ماه و بعد از آن به مدت 6 ماه هم در همان جا دوره احتیاط را گذرانده ، آیا شامل ایثارگری می شود یا خیر ؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

باید 6 ماه یا بیشتر داوطلبانه در منطقه عملیاتی باشد تا ایثارگر باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر خود بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.