مشاوره حقوقی رایگان - دوره احتیاط

سلام اینجانب 18 ماه دوره خدمت سربازی (از سال 59 تا 61 )و دوره احتیاط رابمدت 6 ماه بلافاصله پس از ان در خاش گذراندم . آیا کارت ایثارگری به بنده تعلق می گیرد؟با تشکر

پاسخ ها :

دریافت کارت ایثارگری با سربازی در دوره احتیاط ایثارگری با خدمت سربازی در دوره احتیاط دوره احتیاط سربازی در زمان جنگ دریافت کارت ایثارگری دوره احتیاط ایثارگری