مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ تصادف و بیمارستان و مرفوک استان و پاسگاه همخوانی ندارند

باسلام بنده در تاریخ 8 /11 /98 با خود رو شخصی خودم در جاده دچار حادثه شدیم در او لحظه که راهنمایی امد در محل وقوع بنده گردنم درد داشت ولی ندانستم مهره گردنم شکسته مامور راهنمایی پرسید جای شما زخمی نیس بنده گفتم گردنم و دست راستم درد دارد ولی هیچ نیس نوشته تو کروکی که او شخص گفته گردن و دستم درد دارد ولی چیزی نیس بعد بنده دوازده برج یازده به بیمارستان رفتم و گفتن مهره گردن شما شکسته و دودانه از جا دررفته خلاصه وزن اویزان کردن به سر و جراحی گردن حالا که رسیده به پرداخت خسارت جانی از بیمه دانا گفتن چرا تاریخ فرق دارد بنده هم خداگواه اصل قضیه گفتم بعد نامه دادن برای مرفوک و پاسگاه انها جواب نوشتن شانزدهم با این یگان تماس گرفتن بنده حالا ماندم و گیر دادن به این تاریخ اختلاف دارد گفتم راه کار بنده چه هست که خسارت جانیم از بیمه دانا دریافت کنم با این تاریخهای اختلاف دارند تشکر از راهنمایهای شما ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

موضوع از ماهیت مربوط به امور بیمه ای است