مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف

با سلام وقتتون بخیر بنده 4 روز پیش با یک پیکان وانت تصادف کردم ماشینم خسارت بالایی بار آورد پلیس راه که اومد کروکی تنظیم کرد برامون داخل کروکی زده 50 درصد اتوبوس مقصر هست 50 درصد اداره راه خواستم ببینم من باید چطوری خسارتم را بگیرم آیا خودم باید شاکی اداره راه بشم یا وکالت میدم بیمه شاکی میشه و بیمه خسارتم را پرداخت میکنه ممنونم

پاسخ ها :

محمد مرزبان

محمد مرزبان :

با سلام بله امکان پذیر می باشد در صورت لزوم با شماره 09179326481 تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما باید شاکی دو مقصر شوید باستناد نظریه کارشناس

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت نمایید
هر کدام مسئولیت پرداخت 1/2 خسارات را خواهند داشت
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما باید شکایت علیه هردو انجام دهید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. شما باید شکایت کنید. در پایان بیمه پرداخت خواهد کرد.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.خودتون باید علیه وزارت راه شکایت کنید با ضمیمه کروکی