مشاوره حقوقی رایگان - تصرف در ملک مشاع

سلام وقت بخیر
30سال قبل به صورت مفروز یک قطعه زمین از شخصی خریداری کردیم که بعد از 10سال ایشان سند مشاعی به من داد 1000متر از 100000مترمربع ولی برای آن قطعه زمین مبایعه نامه عادی داریم بعد از 15سال فروشنده این قطعه زمین را به شخص دیگری میفروشد که ایشان هم سند مشاعی در این 100000متر زمین دارد وادعا می‌کند که بعد از فروش زمین به ما بین مالکین مشاعی قرعه کشی نموده و مجدد زمین را به متصرف جدید داده در دادگاه بدوی محکوم شده و معاملات بعد ما ابطال شده پدر دادگاه تجدید نظر اظهار نموده که چون متصرف جدید 10سال متصرف زمین بوده مشمول مرور زمان شده وادعا کرده که ما میبایست تمام 100نفر مالک مشاعی رو طرف دعوا قرار می‌دادیم
به نظر شما احتمال نقض رای بدوی وجود دارد؟ ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخدهی به چنین سوالی لازمه برسی اوراق و مدارک و گفت و‌گوی متقابل است در چنین حالتی پاسخ دقیقی نمی‌گیرید یا اشتباها در راه غلط قدم برمیدارید