مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ماشین

یک نفر ماشین بنده رو خط انداخته. بنده شکایت کردم طرف جلسه اول منکر کارش شد و جلسه دوم گفت که من انجام دادم و شورای حل اختلاف گفت که جلسه سوم اگه سازش نکنین پرونده میره دادسرا و جلسه سوم طرف باز منکر شد. میخاستم بدونم چون بنده نه مدرکی دارم و نه شاهدی که دیده باشه. اگه پرونده بره دادسرا شورای حل اختلاف مینویسه که طرف تو شورا اعتراف کرده تا واسه بنده مدرک باشه یا نه باید بنده مدرک یا شاهدی پیدا کنم باید؟؟؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

مذاکرات و مکالمات در شورا و دادگاه ها صورت جلسه می شوند و شرح سوالات و پاسخ ها باید مکتوب شده باشد. شما می توانید از این صورت جلسه استفاده نمایید