مشاوره حقوقی رایگان - نفقه جاریه

با سلام خسته نباشید بنده نفقه معوقه اقدام کردم شورای رای داد و اعتراض زدن رفته حقوقی فعلا ابلاغ آمده 2 اسفندگان اینجاست تو کیفری دادسرا کیفرخواست صادر شده برای شوهرم گفت خانه نمیبرم و تو کیفری هم خانه مستقل دارن گفتن نمیبرم بنده چطور به نفقه جاریه خودم و فرزندان اقدام کنم یا تو حقوقی میتوانم بگوییم مسکن و اثاث بیت هزینه میخوام کلا چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اینطور که متوجه شدم شما تمامی کارهای لازم را انجام دادید... در صورت وجود سوال یا مطلب برای مشاوره تماس بگیرید