مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده

با سلام من آقا هستم و به پرداخت نفقه جاریه محکوم شده ام و همه ماهه این پول را از طریق اجرای احکام واریز می کردم الان در سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی پرونده مشاهده کردم که امروز پرونده نفقه جاریه در اجرای احکام به دليل اجراي حكم مختومه شده است از این به بعد چطوری میتونم نفقه جاریه رو بدم؟ آیا برای پرونده مختومه امکان پرداخت وجود دارد؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

باسلام اینکه در سامانه درج شود مختومه شده دلیل بسته شدن پرونده نمیباشد و شما طبق روال قبلی باید در همان اجرا پرداخت فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق حکم دادگاه باید نفقه را پرداخت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما مطابق نظر کارشناس رسمی دادگستری و یا حکم شورای حل اختلاف تا تاریخی که موظف به پرداخت شده اید آن را بپردازید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باز هم میتوانید به شکل قبلی بپردازید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما مطابق حکم صادره پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به شیوه سابق نفقه را پرداخت و فیش آنرا به اجرای احکام ارائه کنید